Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Angles morts - Holttér Figyelmeztető Matrica - Franciaország

Ár:
466 Ft + ÁFA ( 592 Ft )
Cikkszám: ROEDODEHOEK
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Súly 100 g
Kiszerelés 1 Darab

A NIT Hungary az elérhető információk szerint a következő követelményeket valószínüsíti:

  • a jelzések ragasztással, fóliázással, szegecseléssel vagy bármilyen más eszközzel rögzíthetők a járműhöz, a karosszériára festhetők.
  • a jelzéseket úgy kell felhelyezni, hogy azok minden körülmények között láthatók legyenek, ne akadályozzák a jármű rendszámtábláinak és feliratainak, a különböző fényjelző berendezéseknek a láthatóságát, és ne korlátozzák a gépkocsivezető látóterét.
  • azokat a járműveket, amelyek oldalukon, vagy hátfalukon az Európai Unió bármely tagállama által elfogadott holttér-figyelmeztetésre vonatkozó jelzést viselnek, úgy tekintik, mint amelyek megfelelnek a rendelet előírásainak.
  • azokat a járműveket, amelyeket 2021. március 31-e előtt az oldalukon és hátfalukon felszereltek olyan holttér-figyelmeztetésre vonatkozó jelzéssel, amelyek nem felelnek meg jelen előírásnak, a rendelet hatályba lépésétől számított 12 hónapig úgy kell tekinteni, mint amelyek megfelelnek a rendelet előírásainak.
  • a gépjárműveken, valamint a vontatott járműveken a matricákat az alábbi méretezés szerint kell felhelyezni: hátul a jármű vagy pótkocsi hátfalán, a hosszanti középsíktól jobbra, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban. Oldalt: tehergépjárművek és vontatók esetében a jármű homlokfalától számított 1 méteren belül, mindkét oldalon, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban (a homlokfaltól számított 1 méteres távolságba az üvegfelületek nem számítanak bele), félpótkocsik esetében: mindkét oldalon a jármű királycsapja mögötti 1 méteren belül, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban, pótkocsik esetében: a jármű homlokfalától számított 1 méteren belül, mindkét oldalon, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban, autóbuszok esetében oldalt: a jármű homlokfalától számított 1 méteren belül, mindkét oldalon, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban (a homlokfaltól számított 1 méteres távolságba az üvegfelületek nem számítanak bele).
  • azon járművek esetében, ahol az előírt talajtól számított méretek műszaki okból nem tarthatók be, a jelzéseket legfeljebb 2,10 méteres magasságban lehet elhelyezni.
  • a hátsó jelzés, vagy oldalfali jelzés elhelyezésének szabályai nem vonatkoznak azokra a gépjárművekre és vontatott járművekre, amelyeken a jelzés elhelyezése műszaki szempontból nem lehetséges. (Ilyenek a konténert, cserefelépítményt szállító félpótkocsik, a tartályos szerelvények félpótjai, a platóval szerelt pótkocsik, félpótkocsik, az emelővel ellátott konténeres félpótkocsik, autószállítók, stb.) Ezekben az esetekben a jelzést a jármű műszaki feltételeivel összeegyeztethető módon kell felhelyezni.
Menny.:Darab

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

511 Ft + ÁFA (649 Ft)
Cikkszám: ROEKNO
377 Ft + ÁFA (479 Ft)
Cikkszám: GEVAAR-VAL
352 Ft + ÁFA (447 Ft)
Cikkszám: STASI1
333 Ft + ÁFA (423 Ft)
Cikkszám: PIRXD50209
333 Ft + ÁFA (423 Ft)
Cikkszám: PIRX50221

Keresés